مشخصات دوره
تاریخ شروع : 1402/06/30
مدت دوره : 36 ساعت
روزهای برگزاری : پنجشنبه ساعت 15 الی 18
استاد : مهندس دهقانی
مخاطبین دوره : دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های برق و مکانیک
پیش نیاز : برنامه نویسی PLC Delta مقدماتی
توجه :
- تا زمان راه اندازی قسمت ثبت نام اینترنتی سایت جهت ثبت نام در دوره به آدرس مجتمع مراجعه فرمایید یا با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
- مشاوره و ثبت نام برای دوره های آموزشی با تعیین وقت قبلی صورت می گیرد.
شماره تماس : 09143053289 – 33378246-041
معرفی دوره
PLC از عبارت Programmable Logic Controller به معنای کنترل کننده قابل برنامه ریزی گرفته شده است. وظیفه PLC قبلا بر عهده مدارهای فرمان رله ای بود که استفاده ازآنها در محیط های صنعتی جدید منسوخ گردیده است. امروزه در بین کشورهای صنعتی ، رقابت فشرده و شدیدی در ارائه راهکارهایی برای کنترل بهتر فرآیندهای تولید ، وجود دارد که مدیران و مسئولان صنایع در این کشورها را بر آن داشته است تا تجهیزاتی مورد استفاده قرار دهند که سرعت و دقت عمل بالایی داشته باشند. بیشتر این تجهیزات شامل سیستمهای استوار بر کنترلرهای قابل برنامهریزی هستند. شرکت های مختلفی در سطح جهان در زمینه ساخت کنترل کننده های برنامه پذیر فعالیت می کنند و شرکت دلتا نیز یکی از شرکتهایی است که به دلیل ارزانی و حجم کوچک در PLC های سری DVP خود توانسته بعنوان یکی از شرکت های برتر در زمینه کنترل کننده ها محسوب شده و در خاورمیانه جایگاه خاصی پیدا کند. PLCهای شرکت دلتا در حال حاضر یکی از پرفروش ترین کنترل کننده ها در صنایع بزرگ و کوچک کشور به حساب می آید و کاربر می تواند تمامی پروسه های صنعتی اعم از ساده و پیچیده در صنعت را توسط این PLC ها راه اندازی کند.البته لازم به ذکر است که PLC های سطح بالای شرکت دلتا با نام AH500 اخیرا به دنیای صنعت وارد شده که در پروژه های پیچیده ای که نیاز به ورودی و خروجی بالایی دارند، مورد استفاده قرار می گیرد.در بعضی موارد که لازم باشد میتوان PLCها را با هم شبکه کرده و با یک کامپیوتر مرکزی مدیریت نمود تا بتوان کار کنترل سیستمهای بسیار پیچیده را نیز با سرعت و دقت بسیار بالا و بدون نقص انجام داد . قابلیتهایی از قبیل توانایی خواندن انواع ورودیها (دیجیتال ، آنالوگ ، فرکانس بالا…) ، توانایی انتقال فرمان به سیستمها و قطعات خروجی ( نظیر مانیتورهای صنعتی ، موتور، شیربرقی ، … ) و همچنین امکانات اتصال به شبکه ، ابعاد بسیار کوچک ، سرعت پاسخگویی بسیار بالا، ایمنی ، دقت و انعطاف پذیری زیاد این سیستمها باعث شده که بتوان کنترل سیستمها را در محدوده وسیعی انجام داد. از جمله کاربرد های PLC استفاده آن ها در صنایع اتومبیل سازی ، پلاستیک سازی ، شیمیایی ، غذایی ، حمل و نقل ، تبدیل انرژی و … می باشد.
در ادامه دوره برنامه نویسی PLC Delta مقدماتی، این دوره آموزشی جایگاه ویژه ای در راستای آموزش هر چه بهتر اتوماسیون صنعتی ایفا می کند چرا که کار با زمان CPU،تعیین شیفت های کاری،راه اندازی و برنامه نویسی انواع انکدر جهت کنترل متراژ و…،ورودی و خروجی های آنالوگ،دما،فشار و…،پسورد گذاری به برنامه و … در این دوره مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
لازم به ذکر است این دوره آموزشی علاوه بر محل مجتمع در مراکز صنعتی ، کارگاهی ، آموزشی و … قابل اجرا است.
پی ال سی های موجود در مجتمع : 14SS2,10SX,24ES,28SV,12SA2
ماژول های جانبی موجود در مجتمع : 16SP,06XA,04TC,04PT,DTC1000,DTC2000,01SL,08SN
سرفصل دوره
دستورات ریاضی اعداد حقیقی اعشاری (ADDR,SUBR,MULR,DIVR ,ABS,Square Root,SIN,ASIN)
ساعت و تاریخ داخلی پی ال سی (TRD,TWR,TCMP,TZCP,TADD,TSUB,HOUR)
شمارنده های سرعت بالا HSC
انواع ماژول های آنالوگ ( 04DA,04AD,06XA ) و توابع مربوطه
اندازه گیری دما ( 04TC,04PT,DTC1000,DTC2000 ) و توابع مربوطه
اندازه گیری وزن و کار با ماژول وزن
دستور پرش (jump)
دستورات چرخشی (Rotate)
دستورات جابجایی (Shift)
پسورد گذاری به برنامه و PLC
رسم نمودار توسط HMI
طراحی HMI بصورت چند زبانه
پسورد گذاری در HMI
ایجاد انیمیشن