مشخصات دوره
تاریخ شروع : ۱۴۰۱/۰۳/۱۲
مدت دوره : ۴۰ ساعت.
روزهای برگزاری : سه شنبه ها و پنج شنبه ها ساعت ۱۸ الی ۲۰.
استاد : مهندس دهقانی.
مخاطبین دوره : دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های برق و مکانیک.
پیش نیاز : ندارد.
توجه :
- تا زمان راه اندازی قسمت ثبت نام اینترنتی سایت جهت ثبت نام در دوره به آدرس مجتمع مراجعه فرمایید یا با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.
- مشاوره و ثبت نام برای دوره های آموزشی با تعیین وقت قبلی صورت می گیرد.
شماره تماس : ۰۹۱۴۳۰۵۳۲۸۹ – ۳۳۳۷۸۲۴۶-۰۴۱
معرفی دوره
برق یکی از صنایعی است که اگر نتوان گفت بیشترین بازار را در جهان به خود اختصاص داده است ولی با اطمینان کامل می توان گفت که یکی از صنایع مهم در جهان می باشد. در حال حاضر بیشترین بازار کار را در رشته های برق، سیستم های قدرت به خود اختصاص داده اند که در این رشته ها یکی از مهمترین مشاغلی که درکشور های بزرگ دنیا وجود دارد صنعت تابلو سازی مدارهای فرمان و قدرت می باشد که توانسته بازار خوبی را برای افراد ایجاد کند، زیرا تمامی کارخانجات و اداره ها و موسسات و حتی ساختمانهای بزرگ و کوچک به این صنعت نیازمندند. امروزه در شهرهای بزرگ و کوچک کارگاه ها و شرکتهای زیادی مشغول به کار می باشند که توانسته اند افراد زیادی را از نظر شغلی تامین کنند.
این دوره آموزشی به دلیل وجود امکانات کارگاهی مناسب مجتمع،مورد توجه بسیاری از دانشجویان،فارغ التحصیلان و فعالین صنعت برق قرار گرفته است.
سرفصل دوره
- اصول الکتریسیته و مروری بر مباحث پایه برق
- بررسی عملکرد موتورهای آسنکرون تکفاز و سه فاز و نحوه اتصالات تخته کلم
- معرفی تجهیزات پرکاربرد تابلوهای برق (فیوز،کنتاکتور،رله،تایمر،کنترل فاز،میکروسوییج،کلید حرارتی،کلید اتوماتیک،فیوز محافظ جان و…)
- معرفی تجهیزات جانبی در تابلوهای برق (ترمینال تابلویی،ریل،داکت،وایرشو،شیرینگ حرارتی،انواع سیم،شینه و شینه کشی،تسمه نول و ارت،مقره،شانه سه فاز و تکفاز و…)
- پلاک خوانی و نحوه راه اندازی موتورهای آسنکرون سه فاز و تکفاز توسط کنتاکتورها
- نقشه خوانی ،نقشه کشی ،سیم کشی مدارات رایج فرمان و قدرت (یکی پس از دیگری،یکی بجای دیگری،چپ گرد راست گرد،ستاره مثلث و …)
- معرفی انواع روشهای رایج راه اندازی موتورهای القایی (مدار ستاره مثلث،اینورتر،سافت استارتر)
- معرفی و کار با سنسورهای پرکاربرد در صنعت (القایی،خازنی،نوری و…)
- توانایی شناخت و بررسی و انتخاب کابل ها و تجهیزات جانبی نظیر موف،مفصل،سرکابل و …
- آشنایی با نحوه کارکرد دستگاههای اندازه گیری الکتریکی (آمپر متر،ولتمتر،اهم متر،مولتی متر،واتمتر،وارمتر،کسینوس فی متر و …)
- نصب تجهیزات و راه اندازی تابلوهای الکتریکی
- توانایی نصب خازنهای اصلاح ضریب قدرت و سیم کشی آنها در تابلوهای برق (انواع خازن،ترانس جریان،کنتاکتور خازنی،رگولاتور بانک خازنی و…)
- انجام پروژه های کاربردی با کنترلرهای رایج در صنعت (کنترل بار-کنترل سطح مایع-ترموستات-تایمر ستاره مثلث-تایمر چپگرد راستگرد-شمارنده دیجیتال-مولتی تایمر-کنترل فاز میکروپروسسوری و …)
- مروری بر اصول اولیه برق ساختمان